Ponyclub De Reigertjes Zijtaart geeft eieren voor uw geld en steunt

Het is bijna Pasen en u heeft dan misschien zin in een eitje met spek. Dit jaar hoeft u hiervoor weer niet naar de winkel!
De leden van Ruitersport Zijtaart komen op de dagen vóór Pasen bij u aan de deur met 10 eieren en verse spek. De kosten hiervoor zijn €5,-. Met dit geld ondersteunt u de jeugdactiviteiten van Ruitersport Zijtaart. De ponyrijdende leden zullen u dankbaar zijn, omdat zij van dit geld kunnen genieten van een ponykamp, een spelletjesmiddag en een buitenrit.

Maar dat is nog niet alles… 1 Euro van per verkocht pakket wordt besteed aan de Stichting STOPhersentumoren.nl. Deze stichting zamelt geld in om onderzoek mogelijk te maken naar iedere vorm van primaire hersentumor, voor alle leeftijdscategorieën. Zodat hersentumoren zo snel mogelijk met succes kunnen worden bestreden.

Als Ruitersport hebben wij voor dit goede doel gekozen aangezien een ouder van een ponyclublid helaas te maken heeft met een hersentumor. Wij zijn blij om als club op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen, en u krijgt dus ook de mogelijkheid!

 

Prikbord

Jaarlijkse activiteiten:

– februari/ maart: jaarvergadering Ruitersport Zijtaart

– De week voor Pasen: Verkoop van eieren met spek in Zijtaart

– april: Outdoor dressuurwedstrijd voor paarden, pony’s en Bixie.

– september: De Cor Coppens wisselbokaal (clubkampioenschap)

– oktober: Indoor dressuurwedstrijd paarden en pony’s (alleen klasse BB t/m M2)

– november: Supriseavond ponyclub

In het zomerseizoen zal er bij mooi weer een buitenrit gemaakt worden met de ponyruiters tijdens de clubles op dinsdag- of donderdagavond.

Bezetting rijhal en oefenterrein

In het winterseizoen wordt er in principe binnen in de rijhal geoefend en in het zomerseizoen in de buitenbak.

Op de pagina van de Clublessen vindt je de actuele bezetting van het terrein.

Attentie: Het is verplicht om met cap te rijden!